Struntar i att färga håret mer?? 

Hoppas på att ni mår bra, själv så är man på fundersam ”humör tänkande” (låter konstigt) men jag ligger i sängen och googlar runt för fullt! Nu är jag i temat med hår haha! Undrar vad det blir imorgon lol! 

När jag var liten omkring 13-15 så har jag haft ungefär midjelång hår. Min mamma klippte håret eftersom det blev för torrt och slitet. Och där var det sista gången jag fick se långt hår mer. Sedan dess har jag alltid haft problem att få tillbaka mitt original längd eller färg på håret! (Förutom en gång när jag råkade bränna håret) då fick jag mitt original färg tillbaka eftersom jag bad frisören att färga om mig tillbaka. Jg blev så glad och stolt för att jag fick äntligen se mörk blonda håret igen ! 


(Vänster) mitt hår just nu(höger) 1 år sen. 

Men jag ändrade mig efter 3 månader för chubbi retades att jag såg ut som Tina Turner istället -.- vilket jag håller med om idag lol 😂😆🙈 men jag insåg inte då för jag var för överlycklig med att ha tillbaka hårfärgen. 

Så nu är jag i den fasen igen, jag vill inte utsätta mitt hår mer med hårfärgningsmedel! Ska jag strunta i att färga håret hellt? Men utväxten då? Kan jag ”fixa” till lite när det blir mycket utväxt som att man har ombree då? 🤔 jag vill verkligen inte färga mig mera eller ska man bara avsluta färgningen ifrån frisören? 

Jag har iallafall bestämt mig för att sluta klippa håret (förutom topparna då när det behövs) eftersom jag önskar nå midjelång längd igen. 

Så många tankar om håret just nu men jag ska planers ut enhårvideo och prata mer om det :)! Lämna gärna kommentar vad tycker ni att jag borde göra? Behöver råd och tips! 🙏🏼 

Hoppas att ni får fin fin dag och längtar tills att läsa kommentarerna 🌸

Annonser

20 reaktioner på ”Struntar i att färga håret mer?? 

 1. Tycker du kan ta färga håret helt om du nu vill det. Jag hade klippt till lite och färgar sen låtit det va sen bara utväxt.

  Gilla

 2. Kom igen du ut med video ikväll vi är sugna då kan du prata lite med oss där vi kan besvara dina frågor Kom igen girl power 🤝🤝🤝

  Gilla

 3. Kan du inte lägga upp på bloggen ikväll hur du haft hår genom alla åren eller en sneak pick på privata bilder på dig som alla andra gör med du visar gamla bilder och nya kram

  Gilla

 4. Ska du göra blondie bella färg så börja med bleka håret för att få bort gula toner så köp en toning som tar bort det gula heter manic panik kostarca 80 kr finns otroligt mycket på cocopanda .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s