Renoverings dags 

Just nu så sitter man på balkongen tillsammans med fästmannen. Utanför våra balkong så är det stökigt som vanligt, men som tur är så är det renovering utav fasaden på lägenheterna och även lekplatsen.

Idag så har vi haft ett lungt dag men hans mammas katt åkte till veterinären för att bli kastrerad. Det tog ungefär 3 timmar sen fick vi samtal från veterinären att vi kunde hämta upp katten. 

Direkt när man komm ditt så kom han ut med katten med sin sötta tratt på huvudet. Jag tyckte så synd om henne eftersom hon var fortfarande seg och halv sövd men vaken. Hon tittade bara runt med ögonen och försökte känna igen sig. Hans mamma däremot blev väldigt glad och kramade om katten vilket var gulligt att se. Nu mår katten bra och hon har börjat att gå runt. Hon fick även med sig mat från veterinären gratis så det var snällt 🙂  själv så vill min fästman kastrera våran katt men jag vill inte eftersom jag vill att hon ska helst ha kattungar om något händer henne så har vi kvar minne från henne.  Sedan är set gulligt att se när dem försöker lära upp sinna kattungar 🙂 ! Så jag tänkte lägga up en annons så att någon hör av sig om dem har en hankatt som passar till Maja. 

Imorgon så får vi dock ”vintern” tillbaka, det kommer snöa nästan hella veckan med bara 7• och så får vi även trafikstopp med på köpet eftersom det är Elmia imorgon  ( bilmässa). Vi ska inte dit eftersom vi var sist där och det fanns inte så mycket att se. Kanske åker vi ut på kvällen men det är inte 100% säkert. Eftersom det är alltid stökigt och massa människor som knuffas. 

Vad har ni gjort idag? Hoppas på att ni har haft fin dag :)! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s